printstar T shirt 示意圖

Printstar T-Shirt

日本Printstar T恤

 Printstar T-shirt印製

除本公司所提供的美國進口T shirt外,我們亦提供日本知名品牌Printstar品時逹 給各位選用, 在一眾品牌中Printstar的評價一直處於較高水平,衣服的磅數較其他品牌高,製作出的T SHIRT也較厚實,如各位對重磅衣服有興趣可以向本司職員聯絡查詢價錢。

Printstar T shirt 實物參考圖

尺吋表 Size Chart

Printstar T-shirt呎碼表

Printstar T-Shirt 可印刷範圍

GILDAN TEE印圖位置

品牌資訊

Printstar 係知名品牌TOMS旗下既純色衫品牌,T shirt採用天竺棉製成,除左白灰同埋麻灰色之外,所有既顏色都係純棉製作,布料既種量大約190G。

價錢: 

雖然依個牌子既衫都係大量生產,但係由於用料同埋製作既技術唔同,價錢相對同為成品衫既Gildan tee shirt貴,30件既空白衫價錢大約每件60蚊。

製作時間:

Printstar 同樣作為成品衣服,所以製作既時間都唔會太長,一般為落單後7-10日就可以收貨。

顏色選擇:

雖然Printstar 暫時只提供1種厚薄既T shirt比大家選擇,不過佢既顏色就多達52種,大部份客人會用到既顏色都有齊。

適用場合:

Printstar T shirt既質感望落去會比Gildan既T shirt好,而且較為厚實挺身,如果要為高檔場合提供團體Tee shirt既話都係一個不錯既選擇。

裁布製 Printstar T-Shirt 規格

•  布料重量: 190 g/m2 (每平方碼 5.6 盎司)
•  布料成份: 100% 棉
•  纖維成分因色而異,麻灰色並不是100%純棉
•  領口羉紋: 2CM
•  領口種類:領圈及肩膀上帶壓肩條
•  領標質地: 緞面領標
適用範圍: 班衫, 團體衫, Soc Tee,活動T shirt